Gjesdal Dykkeklubb

Gjesdal Dykkeklubb
Gjesdaldykk.jpg
Parkeringja
BesøksadresseSandnesveien 15
PostadressePostboks 26
Hjemmesidehttp://gjesdaldykk.net/
E-postpost(at)gjesdaldykk.net
Organisasjonsnummer994224069
Posisjon58.76786 N, 5.86131 E
Klubbdykk
Gassfylling
GassutvalgLuft
Luftbank på 49500 Liter


Gjesdal Dykkeklubb holder til på Ålgård i Gjesdal kommune. Klubben ble startet i 2009 av en gjeng med kamerater som ville gjøre noe for at andre skulle kunne ha noen å dykke med. Siden oppstarten har vi vokst jevnt og trutt til over 50 medlemmer og vi jobber kontinuerlig med å lage et så bra tilbud til våre medlemmer som mulig.

Vi har eget klubblokale på Ålgård, der vi arrangerer klubbkvelder hver tredje fredag. På noen av disse kveldene har vi temakvelder, der vi inviterer foredragsholdere til oss.

I 2012 bygget vi eget fylleanlegg i lokalet. Vi har et utvendig fyllepanel med ett uttak for fylling av 200bar flasker, og et innvendig fyllepanel med tre 200bar uttak, samt ett 300bar uttak. Lufta leveres av en Coltrisub MCH 11/EM Compact kompressor, tilkoblet en flaskebank på 3x300bar 50 liter flasker, som muliggjør fylling av en vanlig 200bar 12L flaske på under 4 minutter. Fylleanlegget er levert av Gass og Pusteservice AS og vi forholder oss til deres anbefalinger og retningslinjer ved olje- og filterskifte, samt luftprøver.

Klubben arrangerer klubbdykk hver eneste søndag til spennende dykkemål i hele regionen. Vi har mange flotte plasser vi besøker flere ganger, som Dirdal, Frafjord, Egersund, Lysefjorden og Bokn. I tillegg arrangerer vi familiedag hver sommer der alle medlemmer med familie og ellers venner og kjente kan komme og være med oss. For å gjøre tilbudet til våre medlemmer enda mer spennende arrangerer vi også minst en klubbtur i året.


For mer info sjekk ut vår hjemmeside på http://gjesdaldykk.net


Laster kart...

Karthjelpen:

  • Når pekeren din er over kartet, vil scrolling endre zoom-nivå.
  • Full-skjerm med symbol i øvre høyre hjørnet.
  • Dobbelklikk på et område på kartet og du zoomer inn på det.
  • For de kart med flere kartlag, kan du velge i øvre høyre hjørnet hvilket du vil se.
  • Mer om hvordan opprette kart her.