Norges Dykkeforbund

Fra dykkepedia.com
(Omdirigert fra NDF)
Hopp til navigering Hopp til søk
Norges Dykkeforbund
Ndf.jpg
PostadresseNorges Dykkeforbund Ullevål Stadion 0840 Oslo
BesøksadresseNorges Dykkeforbund Sognsveien 73 Oslo
Telefon21 02 97 42/43/44
Fax21 02 97 41
Hjemmesidendf.no
E-postdykking@nif.idrett.no
Facebookfacebook.com/Norges.Dykkeforbund
Organisasjonsnummer970 261 850

Norges Dykkeforbund (NDF) ble stiftet 24.april 1957 og består av ca. 8 300 medlemmer fordelt på i overkant av 160 klubber.

Norges Dykkeforbund er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve sportsdykkeraktivitet ut fra sine ønsker og behov på en sikker og trygg måte.

Norges Dykkeforbund skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn, og en ledende organisasjon for å fremme dykkeaktiviteter. Norges Dykkeforbunds arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All aktivitet skal bygges på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Norges Dykkeforbund (NDF) organiserer konkurranseidrettene undervannsrugby, undervannsjakt og undervannsfoto. Andre aktiviteter er fridykking, sportsdykkeropplæring, ulike emnekurs og andre relaterte kurs.

Alle klubber som er medlem i Norges Dykkeforbund har stemmerett. Klubbene kan bruke stemmeretten sin på et Dykketing som arrangeres hvert 2. år. Et Ledermøte arrangeres mellom Dykketingene for å gi klubbene mulighet til informasjon og nettverk med andre medlemsklubber.

Forbundet er den eneste organisasjonen som er til for klubbene og forbrukerne. Alt av NDFs materiell produseres av egne medlemmer i organisasjonen.Kurs

NDF tilbyr flere ulike kurs.