Breivik

Fra Dykkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Stubb.pngDenne artikkelen er dessverre kort eller mangelfull. Om du vet mer om temaet kan du hjelpe Dykkepedia ved å utvide den
Breivik
NivåNivå 1
Type bunnsandbunn
Posisjon60° 22' 35" N, 5° 11' 22" Ø

Dykkestedet

Breivik er egentlig ikke så spennede plass, men greit nok. Likner en del på Drotningsvik, men noe mindre sjøstjerner på bunnen.

Det er ganske mye sandbunn inne ved bryggen. Svømmer en til venstre kan en finne en del søppel og liknende. I enden av bukten ligger bunkersanlegget i Breivik. Husk å ikke svømme så langt. Mye båttrafikk der. Da er det kanskje bedre å svømme til høyre. Jeg kom ikke så langt den gangen jeg var der, men det så spennede ut. Her er forresten en del Havmus også, så er du lei Helleneset, så tar du turen her.

Kjørerute

Du kjører gamle veien til Sotra. Den går forbi den gamle hydro stasjonen i Godvik. Rett etter den er det en sving og en bakke nedover. Helt i bunnen går det en vei inn til høyre. Den fører deg til sjøen. Her er det brygge, benker og stige til å komme seg opp av vannet.

Vær

Ugyldig stedsnavn /Norge/Vestland/Bergen/Breivika/. Stedsnavn skal være på formen Norge/Fylke/Kommune/Sted og må være en gyldig side på yr.no.