Diskusjon:Blohm & Voss BV 138

Fra dykkepedia.com
Hopp til navigering Hopp til søk

Her var det mye kluss med detaljer. Eneste jeg får til å stemme her er at vi snakker om Porsangerfjorden - og den er ikke en liten fjord.

Hvis dette er et av flyvrakene i den tidligere sjøflyhavna i Billefjord, så stemmer ikke posisjon og og heller ikke henvisning til Reinøya. --Geirpe

Supert om du har flere detaljer! Som det står i den orginale artikkelen fra skovheim "For å komme ut til vraket trenger man en båt og hjelp fra lokale dykkere som kjenner til vrakstedet til dette flyet. Posisjon i kartet er kun omtrentlig posisjon." Vi ønsker selvsagt at en får en mest mulig korrekt beskrivelse av vrakene. Så om du kan få bekreftet at vrakene du tenker på er samme som vraket som det siktes til her i denne artikkelen så er det flott om du legger til det du kan. Dog om det ikke kan bekreftes med sikkerhet at det er det samme vraket bør du heller lage en ny artikkel om de flyvrakene du kjenner til. Så vi ikke sletter informasjon om et vrak som kanskje andre vet hvor er. --Andreas 9. nov 2011 kl. 23:07 (CET)

Jeg er temmelig sikker på dette. Alt stemmer helt til stedsbeskrivelsene begynner. Jeg har sendt forespørsel til noen som kjenner bedre til dette, for å verifisere opplysningene. Hvordan får jeg sjekket opphavet til artikkelen, for å finne ut hva vedkommende egentlig sikter til. Jeg skjønner ikke poenget med å ha en artikkel full av feil. da er det bedre å la være.

--Geirpe

Du finner ut hvem som har redigert artikkelen ved å trykke på "historikk" på menyen oppe over selve artikkelen, men du må stå på siden og ikke diskusjonen når du trykker på "historikk". Jeg ser at det er jeg som har lagt inn infoen, og den kom fra hjemmesiden til Skovheim. Så jeg vet ikke om den infoen er rett eller ikke, da vi bare har kopiert dataene fra http://skovheim.org/ som vi fikk dataene fra når den ble nedlagt. Men det hadde vært topp om du fjernet det som er feil, og enda bedre om du hadde klart å oppdatere det med korrekt data. --Mczee 21. nov 2011 kl. 12:12 (CET)