Draugen FMK

Fra dykkepedia.com
Hopp til navigering Hopp til søk
Draugen FMK
BesøksadresseOrmen Langes vei 24
Hjemmesidewww.draugen-fmk.no
Posisjon63.447671 N, 10.423406 E
Klubbdykk
Gassfylling
GassutvalgLuft, Nitrox

Om Draugen FMK

Draugen Froskemannsklubb er Trondheims mest aktive dykkerklubb med rundt 60 medlemmer og vi feiret 40-års jubileum i 2008! Klubben er åpen for alle dykkeinteresserte, uavhengig av sertifisering og erfaringsbakgrunn. Hos oss finner du alt fra helt ferske dykkere til tekniske dykkere med stor fagkompetanse - så her er mye å lære!


Draugen Froskemannsklubb ble etablert i mai 1968 og var den andre dykkeklubben som ble etablert i Trondheim.

I dag er Draugen FMK en aktiv og sosial gjeng som ønsker å stimulere til variert dykking som opplevelse, natur- og fangstdykk foruten vrakdykking osv slik at alle medlemmer skal ha mulighet til å praktisere den formen for dykking de trives best med. Klubben arbeider aktivt med å ivareta sikkerheten når vi er ute og dykker.

Vi møtes jevnlig til klubbkvelder (tirsdager kl. 20.00) og arrangerer dykking hver søndag. Vi drar på litt lengre turer minst 6 helger i året. Disse er arrangert som rene klubbturer, og dykkemålene varierer. Klubben har blant annet som tradisjon å dra på påsketur til Skårøya utenfor Hitra hvert år. Her inviteres også andre dykkeklubber til å delta.

Våre medlemmer møtes også ofte til dykk ellers i uka. Vår SMS tjeneste gjør det enkelt å finne dykkekamerater når du selv har lyst til å dykke.

Klubben har to båter til disposisjon. Vi har dessuten eget lettanvendelig fylleanlegg for dykkerflasker som er disponibelt for våre medlemmer til enhver tid, hvor det også er mulig å fylle Nitrox.

Kom gjerne og besøk oss på en av våre klubbmøter. Du finner oss i vårt nye klubblokale i første etasje av det gamle sikkerhetssenteret på Ladehammeren (Ormen Langes vei 24).

Linker

www.draugen-fmk.no

Kart

Laster kart...

Karthjelpen:

  • Når pekeren din er over kartet, vil scrolling endre zoom-nivå.
  • Full-skjerm med symbol i øvre høyre hjørnet.
  • Dobbelklikk på et område på kartet og du zoomer inn på det.
  • For de kart med flere kartlag, kan du velge i øvre høyre hjørnet hvilket du vil se.
  • Mer om hvordan opprette kart her.