Ishavsbyen Dykkerklubb

Fra dykkepedia.com
Hopp til navigering Hopp til søk
Ishavsbyen Dykkerklubb
HjemmesideIsdykk.no
E-postIshavsbyen Dykkerklubb
Facebookfacebook.com/Isdykk
Posisjon69.642699 N, 18.975878 E
Klubbdykk
Onsdagmed oppmøte kl 18 på Workinntunet.
Søndagmed oppmøte kl 12 på Workinntunet.
Gassfylling
GassutvalgLuft

Ishavsbyen Dykkerklubb ble stiftet 21. februar 1995

Aktivitet: Klubben hadde i utgangen av 2008, 72 stk. medlemmer. Til nå i år, dvs. medio juni 2009 ligger vi på 66 stk. medlemmer.

Vi er en aktiv klubb som dykker fast et par ganger i uka, sommer eller vinter spiller ingen rolle. Vi møtes på Workinntunet onsdager kl. 18.00 og søndager kl. 12.00, men mange av klubbens medlemmer dykker mange av de andre dagene i uka også. Dette avtales ofte gjennom forumet vårt.

Vi har ingen fastsatte dykkeplasser, det finner man oftest ut av der og da, men noen ganger har vi avtalt dykkested på forehånd via forumet. Eller dvs. enkelte har luftet ett ønska om at vi drar til en spesifikk plass, så er det de som møter opp som avgjør om vi drar dit eller ikke. Om det kommer nye dykkere med kun OWD sertifisering taes disse alltid hensyn til og da drar vi til plasser der disse også kan være med.

Kun når en terminfestet tur er satt i forbindelse med helgeturer eller søndager at dette ikke gjøres. Dersom turen vi skal på er et dykkemål som krever AOWD kan ikke dykkere med bare OWD være med på denne turen. Vi oppfordrer alltid nye medlemmer til å gå videre på kurs for å mer erfaring slik at disse også kan være med på alle turer.


Kart

Laster kart...

Karthjelpen:

  • Når pekeren din er over kartet, vil scrolling endre zoom-nivå.
  • Full-skjerm med symbol i øvre høyre hjørnet.
  • Dobbelklikk på et område på kartet og du zoomer inn på det.
  • For de kart med flere kartlag, kan du velge i øvre høyre hjørnet hvilket du vil se.
  • Mer om hvordan opprette kart her.

Vær

<yr>Norway/Troms/Tromsø/Tromsø/</yr>