Stokkøya

Fra dykkepedia.com
Hopp til navigering Hopp til søk
Stokkøya

Karthjelpen:

  • Når pekeren din er over kartet, vil scrolling endre zoom-nivå.
  • Full-skjerm med symbol i øvre høyre hjørnet.
  • Dobbelklikk på et område på kartet og du zoomer inn på det.
  • For de kart med flere kartlag, kan du velge i øvre høyre hjørnet hvilket du vil se.
  • Mer om hvordan opprette kart her.

Stokkøya har veldig mye å by på av fantastisk naturdykking. Mye gourmet og fotomotiv her. For dykking anbefales det å ta kontakt med Åfjord Froskemannsklubb eller Stokkøya Sjøsportsenter. Et opphold på Stokkøya Sjøsenter kan sterkt anbefales, for Roald som driver dette kan dykking og kjenner alle målene i nærområdet, og dem er det mange av. Stokkøya Sjøsenter har fantastisk beliggenhet, og meget god infrastruktur for den mer bedagelig anlagte dykker, som ønsker litt luksus for en billig penge. En skikkelig sydlands bar på stranden med paraplydrinker vel ikke å forakte etter en dag med mye sterke opplevelser under vann... (Mens andre gjør luftfyllinger for deg selvsagt) For Nitrox og Trimix er jeg usikker, men antar dette må avtales på forhånd.

Også Åfjord Froskemannsklubb kan tilby mye opplevelserik dykking,overnatting og luftfylling kan dem også være behjelpelig med. Deres lokaler er på den koselige Aquarius Kro og Marina, her har de båtplass innerst på flytekaia og i kort avstand til kompressor. Etter dykk kan man her gå en tur i badstua, eller ta en pils ute på merda som ligger der.

Åfjord Froskemannsklubb er forresten faddere til det gamle skipet "DS LIta" som gikk ned på 1940 tallet. "DS Lita" er vernet kulturminne iht kulturminneloven. Vraket er skiltet.

Aquarius Kro og Marina er stedet Åfjord Froskemannsklubb har sine 2 årlige dykkertreff.


Stokkøya Sjøsenter: http://www.stokkoya.no

Åfjord Froskemannsklubb: http://www.aafklubb.com

Aquarius Kro og Marina: http://www.aquarius-marina.com